Sonoff Zigbee TRV amivel a fűtési hatékonyság egy új dimenzióba kerül

Mi a Sonoff  Zigbee TRV Szelep?

Gondolt már arra, hogy milyen lenne, ha otthona hőmérsékletét egyetlen érintéssel szabályozhatná? A Sonoff TRV Szelep pontosan ezt kínálja Önnek! Ez a kis, de erőteljes eszköz forradalmasítja a fűtési rendszert, és új szintre emeli otthonának kényelmét. Egy okos termosztatikus radiátorszelep, amely lehetővé teszi a radiátorok hőmérsékletének pontos és automatizált szabályozását az Ön otthonában. Ez a kis eszköz közvetlenül a radiátorra szerelhető, és az eWeLink alkalmazáson keresztül vezérelhető, így a hőmérséklet-szabályozás egyszerűvé és kényelmessé válik.

A Sonoff TRV Szelep Legnagyobb Előnyei:

 • Energiatakarékosság: Az egyik legnagyobb előnye, hogy segít csökkenteni a fűtési költségeket. A pontos hőmérséklet-szabályozás és időzítési funkciók révén csak akkor fűt, amikor szükséges, így jelentős energia-megtakarítás érhető el.
 • Kényelem: A Sonoff TRV Szelep távolról, akár az okostelefonjáról is vezérelhető. Ez azt jelenti, hogy akár otthonról távol is beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, így a lakás kellemesen meleg lesz, amikor hazaérkezik.
 • Egyszerű Telepítés és Használat: A szelep könnyen telepíthető a meglévő radiátorokra, és az intuitív eWeLink alkalmazás segítségével egyszerűen kezelhető.
 • Programozhatóság: Lehetősége van előre beállítani a hőmérsékletet a nap különböző szakaszaiban, így a fűtés mindig az Ön igényeihez igazodik.

Miért Érdemes Megvásárolni?

1. Tökéletes Hőmérséklet, Mindig:
A Sonoff TRV Szelep segítségével tökéletesen szabályozhatja otthona hőmérsékletét. Akár a hideg téli estéken szeretne meleget, akár a hűvös reggeleken csak egy kis melegségre vágyik, ez a szelep mindig a kívánt hőmérsékletet biztosítja.

2. Energia- és Pénztakarékosság:
Ne pazarolja a fűtésre a pénzét! A szelep intelligens hőmérséklet-szabályozása segít csökkenteni az energiafelhasználást, így jelentős összegeket takaríthat meg a fűtési számláin. A beruházás rövid időn belül megtérül, és hosszú távon pénzt takarít meg Önnek.

3. Távoli Vezérlés és Kényelem:
Az eWeLink alkalmazáson keresztül bárhonnan vezérelheti a fűtést. Legyen szó munkahelyről, nyaralásról vagy csak a kanapéról, a Sonoff TRV Szelep mindig csak egy érintésre van Öntől. Élvezze a kényelmet, hogy otthona mindig tökéletes hőmérsékletű, amikor hazaérkezik.

4. Egyszerű Telepítés és Beállítás:
Ne aggódjon a bonyolult telepítés miatt! Hiszen könnyen felszerelhető a meglévő radiátorokra, és az egyszerű, felhasználóbarát alkalmazás segítségével percek alatt beállítható.

5. Modern Otthoni Életérzés:
A termosztát nem csak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is otthonának. Modern és elegáns megjelenése illeszkedik a legtöbb otthoni dekorációhoz, így a fűtési rendszer nem csak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is hozzájárul otthona hangulatához.

Ne maradjon le a fűtési forradalomról! A Sonoff TRV Szelep a tökéletes megoldás azok számára, akik energiatakarékos, kényelmes és modern fűtési megoldást keresnek. Szerezze be még ma, és élvezze otthona minden szobájában a tökéletes hőmérsékletet!

A Sonoff TRV Szelep ideális választás azok számára, akik szeretnék növelni otthonuk fűtési hatékonyságát, csökkenteni a rezsiköltségeket, és növelni a lakókényelmet. Az okos vezérlés és a programozhatóság révén a fűtési rendszer sokkal rugalmasabban és gazdaságosabban működik, miközben Ön teljes kontrollt kap a lakása hőmérsékletének szabályozása felett. A Sonoff TRV Szelep nem csak egy okos beruházás a pénztárcája számára, hanem a kényelem és a modern otthoni életminőség szempontjából is.

Az eWeLink alkalmazás telepítése kezdőknek

Gyors és egyszerű eWeLink applikáció telepítési útmutató technológiai újoncoknak!

Üdvözlünk a digitális világban, ahol még a hűtőszekrényed is okosabb lehet, mint egy átlagos számológép! De ne aggódj, ha a “technológia” szó hallatán a fejedben csak kusza áramkörök és spéci NASA eszközök jelennek meg. Ma egy olyan alkalmazásról beszélünk, amelyikkel könnyedén irányíthatod az okosotthonodat, még akkor is, ha eddig a legbonyolultabb elektronikai eszköz, amit kezeltél, egy villanykapcsoló volt. Ismerd meg az eWeLink alkalmazást, amely olyan egyszerű, mint a zsíros kenyér elkészítése!

1. Lépés: Az Alkalmazás Letöltése – Használd a Varázslót!

Először is, szükséged lesz egy okostelefonra. Ez az a kis kütyü, amit eddig talán csak telefonálásra és fotók, TikTok videók nézegetésére használtál. Nyisd meg a “Google Play Áruházat” Androidon, vagy az “App Store”-t iPhone-on, és írd be a keresőbe, azaz a nagyító ikon mellé, hogy “eWeLink”. Kattints a “Telepítés” vagy “Letöltés” gombra, és nézd, ahogy a technológiai varázslat elkezdődik. Ez olyan, mint amikor a TV-távirányítót használod, csak itt az ujjad a távirányító.

2. Lépés: A Titkos eWeLink Kód – Regisztráció

Miután letöltötted az alkalmazást, ideje létrehozni egy fiókot. Adj meg egy e-mail címet vagy telefonszámot, és válassz egy jelszót (lehetőleg ne “1234” legyen). Ezt követően kapni fogsz egy titkos kódot. Vagy a megadott e-mail címedre vagy SMS-ben a telefonodra, amit be kell írnod. Ez olyan, mint amikor a bankod küld egy kódot, csak itt nem a pénzed, hanem a lámpáid, TV-d és a kávéfőződ, mosógéped a tét! Ha ezzel megvagy máris bejelentkezhetsz, mint új eWeLink felhasználó. Légy üdvözölve egy új és modern jövőben, az okosotthonosok táborában!

3. Lépés: Eszközök hozzáadása – Nyisd ki a titkos fiókot!

Most jön a legizgalmasabb rész: az eszközök hozzáadása. Nyomd meg a “+” ikont, vagy az „Eszköz hozzáadása” gombot az alkalmazás kezdő képernyőjén és kövesd az utasításokat. Ez lehet, hogy kicsit bonyolultnak hangzik, de valójában olyan egyszerű, mint amikor a távirányítóval csatornát váltasz. Csak itt egy egész otthon a “csatorna”. Kövesd az alkalmazás utasításait az eszköz párosításához. Ez általában magában foglalja az eszköz tápellátásba helyezését és a párosítási módba történő állítását. Ha szükséges, csatlakozz az eszköz által létrehozott Wi-Fi hálózathoz, majd térj vissza az eWeLink alkalmazásba a beállítás befejezéséhez.

4. Lépés: A Nagy eWeLink Teszt – Próbáld ki!

Miután hozzáadtad az eszközeidet, ideje kipróbálni őket. Kapcsold be a lámpát az alkalmazásból, állítsd be a hőmérsékletet, vagy indítsd el a kávéfőzőt anélkül, hogy felkelnél a fotelből. Ugye milyen izgalmas és kényelmes. Most érzed igazán, hogy megnövekedett a komfort érzeted és valami számodra is nagyszerű dolgot vittél véghez.

5. Lépés: Felbátorodva folytasd a beállítást – Akarj még többet!

Beállíthatsz időzítőket, jeleneteket, és automatizálási szabályokat az igényeidnek megfelelően. Fedezd fel az alkalmazás további funkcióit, mint például a családtagok meghívása, hogy ők is hozzáférhessenek és irányíthassák az eszközöket.

Látod, milyen egyszerű?

Az eWeLink alkalmazás telepítése és használata nem igényel mérnöki diplomát. Csak egy kis türelmet és a készséget, hogy kipróbálj valami újat. Üdvözlünk a jövőben, ahol Te vagy a saját otthonod varázslója! De ha mégis elakadtál, akkor se csüggedj.

– Ha problémába ütközöl az eszköz párosítása során, ellenőrizd, hogy az eszköz támogatja-e az eWeLink alkalmazást, és hogy a készüléked Wi-Fi kapcsolata megfelelő-e.
– Győződj meg arról, hogy az eszköz közel van a Wi-Fi routerhez a párosítás során.
– Ha továbbra is problémák merülnek fel, keresd fel bátran szaktanácsadással foglalkozó kollégánkat, vagy nézz szét az eWeLink kompatibilis termékeink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő terméket.

Shelly Mini széria


Ismerd meg a Shelly termékek új kompakt sorozatát!

A Shelly Mini sorozat kompakt, de rendkívül erőteljes eszközöket kínál otthonod és különböző készülékeid automatizálásához. Kicsi méretük ellenére a Shelly Mini eszközök rendkívüli funkcionalitást biztosítanak. Nézzük meg a Shelly Mini sorozat három tagját:

1. **Shelly Mini 1**: Ez az eszköz sokoldalú megoldást nyújt például garázskapu nyitásához, öntözőrendszer vezérléséhez és hasonló feladatokhoz. Egy száraz kontaktus relét tartalmaz, amely akár 8A áramot is kezelhet. Ez különféle alkalmazásokhoz teszi alkalmassá, ahol egy relékapcsolóra van szükség.

2. **Shelly Mini 1PM**: A Mini 1 funkcióit bővítve a Mini 1PM pontos energiamenedzsmentet ad hozzá kis formafaktorához. Diskrét módon elhelyezhető fénykapcsolók mögött, még akkor is, ha kevés a hely. A Mini 1PM képes mérni és vezérelni a különböző beépített készülékeket.

3. **Shelly Mini PM**: Ez az eszköz energia mérésre lett tervezve, 16A energia mérési képességgel. Különösen alkalmas olyan készülékekre, amelyek folyamatos áramot igényelnek. Ez az eszköz nem tartalmaz relét, hanem pontos energia mérést fókuszál. Költséghatékony megoldás lehet kis napelem rendszerek és más alkalmazások monitorozására.

A Shelly Mini sorozat összes eszköze rendelkezik a következő jellemzőkkel:

– **Wi-Fi és Bluetooth**: A kapcsolódási lehetőségek közé tartozik a Wi-Fi és a Bluetooth is, ami rugalmasságot nyújt a vezérlésben és az integrációban.

– **Kézi vezérlés**: Az eszközöket kézzel is vezérelheted kapcsolók segítségével (a Mini PM esetében kivétel).

– **Wi-Fi hatótávolság kiterjesztő**: Ezek az eszközök akár öt eszköz számára is működhetnek Wi-Fi hatótávolság kiterjesztőként.

– **Bluetooth Gateway**: Továbbá működhetnek Bluetooth átjáróként is, bővítve a kapcsolódási lehetőségeket.

– **JavaScript támogatás**: Az eszközök támogatják a beépített szerkesztővel való JavaScript programozást, lehetővé téve egyedi automatizálást és vezérlést.

– **WebUI, HTTP Webhooks, MQTT/S, TLS, WebSocket, REST API**: Különféle kommunikációs protokollok támogatottak, lehetővé téve a sima integrációt különböző okos otthon ökoszisztémákba és vezérlési módszerekbe.

– **Integráció**: Több mint 100 platform és szolgáltatás integrálható ezekkel az eszközökkel, növelve a kompatibilitást és a funkcionalitást.

– **Hang asszisztensek**: Az eszközök kompatibilisek az Alexa és a Google hangasszisztensekkel, lehetővé téve a hangvezérlést és az integrációt a nagyobb okos otthon rendszerekbe.

A Shelly Mini sorozat kompakt és sokoldalú megoldást kínál az otthoni automatizáláshoz, lehetővé téve a kényelmes és intelligens vezérlést.

Elektromos autók hálózati töltése: Sonoff és Shelly teljesítménymérése

Sonoff és Shelly teljesítmény mérés elektromos autók hálózati töltésekor

Az elektromos autók terjedése egyre nagyobb teret hódít, és egyre több ember dönt úgy, hogy ezzel a környezetbarát megoldással kívánja csökkenteni a szennyezést és az üvegházhatást. Azonban az elektromos autók használata nem csupán az autóvezetőn múlik, hanem fontos szerepe van az elektromos hálózatnak is. A hatékony töltési megoldások azonban kulcsfontosságúak az e-mobilitásban. A Sonoff és Shelly okosotthon teljesítménymérők lehetővé teszik nem csak az elektromos autók otthoni töltését, hanem a töltési folyamat teljesítmény mérését is.

A Sonoff és a Shelly készülékek lehetővé teszik, hogy az elektromos autót hatékonyan töltsük fel a hálózatról. Ezek a típusú eszközök rendkívül könnyen telepíthetők, és kiválóan képesek mérni az elektromos áram teljesítményét és feszültségét. A készülékeknek köszönhetően a felhasználók könnyen nyomon követhetik az autó töltésének folyamatát, figyelemmel kísérhetik a fogyasztást, és mérhetik az elektromos hálózat teljes terhelését is.

A Sonoff és a Shelly készülékek egyszerűen kapcsolódnak a hálózati áramkörhöz, és az elektromos autó töltőjéhez is. A készülékek mérőfunkcióit könnyedén elérhetjük okostelefonunkról az alkalmazásaik segítségével. A mérések alapján a felhasználók pontosan megtudhatják, hogyan javíthatják az elektromos autójuk töltési hatékonyságát, és milyen módon csökkenthetik az áramfogyasztást.

Elektromos járművek töltése: milyen tapasztalatokat szereztek a Sonoff és Shelly készülékekkel?

A Sonoff és a Shelly készülékekkel való hálózati töltést már sokan kipróbálták, és pozitív tapasztalatokról számolnak be. Azok a felhasználók, akik rendelkeznek ilyen készülékekkel, sokkal pontosabb és megbízhatóbb információkat kapnak az elektromos autójuk töltési folyamatáról és annak hatékonyságáról. Az eszközök segítségével az áramfogyasztás is pontosan mérhető, így a felhasználók sokkal gazdaságosabban és hatékonyabban tölthetik fel autójukat.

A készülékek rendkívül megbízhatóak, és kiváló minőségűek. Az alkalmazások is rendkívül egyszerűek és intuitívak, így könnyedén kezelhetők, és mindenki számára elérhetők. A Sonoff és a Shelly készülékek így nemcsak az elektromos autók töltési folyamatának hatékonyabbá tételére alkalmasak, de az általuk nyújtott felhasználói élmény is kiemelkedő.

Az elektromos autók terjedése nem állhat meg, és egyre fontosabb szerepet játszik a hálózati töltési folyamat is. A Sonoff és a Shelly készülékek segítségével mindenki könnyedén nyomon követheti az elektromos autó töltésének folyamatát, és javíthatja annak hatékonyságát. A készülékek egyszerű használata és kiemelkedő minősége révén pedig még biztonságosabb és gazdaságosabbá tehető az elektromos járművek hálózati töltése.

Fedezze fel a HIKVISION 5MP kamerarendszert: A tökéletes biztonsági megoldás

Konfigurálható HIKVISION kamerarendszer 5MP-es, HD-TVI kültéri, beltéri, nagylátószögű kamerával

Tökéletes biztonsági megoldás HIKVISION 5MP kamerarendszerrel

A biztonság és a védelem alapvető igények az élet minden területén. Legyen szó otthonról, irodáról vagy üzletről, a HIKVISION 5MP kamerarendszer a legjobb megoldást kínálja Önnek. Az újgenerációs, magas felbontású biztonsági kamera előnyeit kihasználva a HIKVISION 5MP kamerarendszer képes gondoskodni arról, hogy a környezetünkben érezzük magunkat biztonságban.

A HIKVISION 5MP kamerarendszer főbb jellemzői

 1. Magas felbontás és éles képminőség

A HIKVISION kamerarendszer ezen eszközei 5 megapixeles felbontással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a rendkívül éles és részletgazdag képek rögzítését. A nagy felbontásnak köszönhetően a kamerák akár az arcokat és rendszámokat is könnyedén azonosíthatják, így könnyebbé téve a biztonsági incidensek felderítését.

 1. Éjjellátó funkció

A kamerák éjjellátó képességgel rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra a sötétben történő rögzítést is. A beépített infravörös (IR) LED-ekkel a kamerák akár 30 méteres látótávolságra is képesek, így biztosítva a folyamatos 24 órás megfigyelést és védelmet.

 1. Időjárásálló kialakítás

A HIKVISION 5MP kamerarendszer kamerái IP66 minősítésűek, ami azt jelenti, hogy képesek ellenállni a víznek és a pornak. Így bátran telepíthetők kültéri helyszínekre is, anélkül, hogy aggódnunk kellene a rendszer megbízhatósága miatt.

 1. Távoli hozzáférés és értesítések

A HIKVISION 5MP kamerarendszer lehetővé teszi, hogy távolról is hozzáférhessünk a képekhez és élő adásokhoz okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen keresztül. Emellett a rendszer képes mozgásérzékelésre, és értesítéseket küld, amikor valamilyen tevékenységet észlel, így mindig naprakész információkkal rendelkezünk a megfigyelt területről.

 1. Skálázható és rugalmas rendszer

A HIKVISION 5MP kamerarendszer skálázható és rugalmas, ami azt jelenti, hogy bármilyen igényre szabható, legyen szó kisebb lakásokról, nagyobb irodákról vagy ipari létesítményekről. A rendszer könnyen bővíthető további kamerákkal és eszközökkel, így minden helyzetben képes megfelelni az Ön igényeinek.

 1. Egyszerű telepítés és kezelés

A kamerarendszer telepítése egyszerű és gyors, így minimális időt igényel a beüzemelés. A könnyen érthető felhasználói felületnek köszönhetően a rendszer kezelése és beállítása nem igényel speciális szaktudást, így a biztonsági megoldások alkalmazása még sosem volt ennyire könnyű és kényelmes.

Összefoglalás

A HIKVISION kamerarendszer a legújabb technológiát és a magas minőségű képalkotást ötvözi, hogy megteremtse a tökéletes biztonsági megoldást az Ön számára. Függetlenül attól, hogy otthoni, irodai vagy ipari használatra keres biztonsági kamerát, a kamerarendszer minden igényre a legjobb választás. Ne hagyja, hogy a biztonság véletlenre maradjon, tegyen a védelméért, és válassza a HIKVISION 5MP kamerarendszert, amely minden helyzetben gondoskodik az Ön és értékei biztonságáról.

HIKVISION 5MP KAMERARENDSZEREK

eWelink: Hogyan párosítsunk okos eszközöket

Okos eszközök párosítása különböző intelligens alkalmazásokon belül

Az okos otthonok rendkívül népszerűek napjainkban, és egyre többen választják az interneten keresztül vezérelhető okos eszközöket a hagyományos megoldások helyett. Azonban az eszközök párosítása és kezelése némileg kihívást jelenthet a kevésbé tapasztalt felhasználók számára. Az eWelink alkalmazás segít ebben az egyszerű és intuitív megoldásával.

Az eWelink alkalmazás a felhasználóknak lehetőséget nyújt az okos eszközök vezérlésére. Az első és legfontosabb lépés az eszközök párosítása az alkalmazással. A párosítás folyamatának megkezdése előtt bizonyosodjunk meg arról, hogy az eszközünk kompatibilis az eWelink alkalmazással. A kezelőpanelen keresztül a felhasználók egyszerűen elérhetik az eszközök vezérlőkészülékét, és az alkalmazás segítségével kapcsolhatják be és ki a készüléket, valamint állíthatják be a különböző opciókat.

Az eWelink alkalmazás rendkívül intuitív és könnyen kezelhető. Az alkalmazás használata lehetővé teszi, hogy az okos készülékeinket vezéreljük, és az alkalmazásban elérhető kiegészítő funkciók még hasznosabbá teszik a rendszert. Az eszközök párosítása az alkalmazással rendkívül egyszerű, és rövid idő alatt elvégezhető. Az eWeLink alkalmazás a kényelem és a hatékonyság kedvelőinek ideális megoldás lehet.

Okos eszközök párosítása az eWeLink alkalmazásban.

Az eWeLink eszközök párosítása általában egyszerű és gyors folyamat. Az alábbi lépések segítségével párosíthatod az eWeLink eszközöket.

 1. Töltsd le az eWeLink alkalmazást: Az eWeLink eszközök kezeléséhez töltsd le az eWeLink alkalmazást Android vagy iOS készülékre a Google Play Áruházból vagy az Apple App Store-ból.
 2. Regisztráció és bejelentkezés: Nyisd meg az alkalmazást, és regisztrálj egy fiókot az e-mail címeddel vagy telefonszámoddal. Ha már van fiókod, jelentkezz be a felhasználói adataiddal.
 3. Eszköz hozzáadása: Kattints az alkalmazás fő képernyőjén az “Eszköz hozzáadása” vagy “+” gombra.
 4. Eszköz bekapcsolása: Kapcsold be az eWeLink eszközt, és győződj meg arról, hogy az eszköz jelzőfénye gyorsan villog. Ha nem villog gyorsan, nyomd meg az eszközön található “Reset” vagy “Pairing” gombot (általában 5-7 másodpercig kell nyomva tartani), amíg gyors villogásba nem vált a LED.
 5. Párosítási mód kiválasztása: Az alkalmazásban válaszd ki a megfelelő párosítási módot. Általában a “Gyorsan párosítás” (Quick Pairing) módot ajánlott használni. Ha ez nem működik, próbáld meg a “Kompatibilitási mód” (Compatibility Mode) opciót.
 6. Wi-Fi hálózat: Kövesd az alkalmazás utasításait, és csatlakoztasd az eszközt a Wi-Fi hálózathoz. Írd be a Wi-Fi jelszót, és várd meg, amíg az alkalmazás azonosítja és hozzáadja az eszközt.
 7. Eszköz elnevezése: Ha sikeres volt a párosítás, az alkalmazás megkéri, hogy nevezd el az eszközt. Adj neki egy egyedi nevet, amit könnyen felismerhetsz, és kattints a “Befejezés” gombra.
 8. Eszköz kezelése: Mostantól az eszközt az eWeLink alkalmazásból tudod vezérelni. A készülék állapotát, valamint a kapcsolók és egyéb funkciók állapotát az alkalmazásból követheted.

Ha a párosítás nem sikerül, ellenőrizd a Wi-Fi jelszót, valamint, hogy az eszköz a megfelelő távolságra vannak-e a Wi-Fi routertől, és próbáld meg újra a párosítási folyamatot. Ha továbbra is problémába ütközöl, kövesd az alábbi tippeket:

 1. Wi-Fi hálózat ellenőrzése: Győződjön meg a Wi-Fi hálózat megfelelő működéséről, és az eszközök csatlakozásáról. Néhány eWeLink eszköz csak 2,4 GHz-es Wi-Fi hálózatokkal kompatibilis, ezért ellenőrizd, hogy az eszköz a megfelelő hálózatra próbál csatlakozni.
 2. Távolítsd el az eszközt és próbáld újra: Ha az eszköz hozzáadása nem sikerült, töröld az eszközt az alkalmazásból, és próbáld meg újra hozzáadni a fent leírt lépések alapján.
 3. Újraindítás: Ha a párosítás továbbra sem sikerül, próbáld újraindítani az eszközt és a Wi-Fi routert, majd ismételd meg a párosítási folyamatot.
 4. Tűzfal és biztonsági beállítások: Bizonyos esetekben a router tűzfala vagy biztonsági beállításai megakadályozhatják az eszközök párosítását. Ellenőrizd a router beállításait, és szükség esetén engedélyezd az eWeLink eszközök számára a hozzáférést.
 5. Frissítések: Győződj meg arról, hogy az eWeLink alkalmazás a legújabb verzióra van frissítve,  majd ellenőrizze, hogy az eszköz firmware-je naprakész-e.

Ha a fenti javaslatok ellenére sem sikerül párosítani az eszközt, fordulj az ügyfélszolgálatához további segítségért.

 

Okosotthon: a jövő vagy a jelen?

Okosotthon: a jövő vagy a jelen?

Az okosotthon egy olyan lakás vagy ház, amelyben a különböző elektromos és elektronikus eszközök összekapcsolódnak egy központi rendszerrel, amely lehetővé teszi azok távoli vagy automatikus vezérlését. Az okosotthon célja, hogy növelje a lakók kényelmét, biztonságát és energiahatékonyságát.

Az okosotthoni eszközök közé tartoznak például az okoslámpák, okosdugók, okosthermosztátok, okosbiztonsági kamerák és riasztók, okoshangszórók és hangasszisztensek. Ezeket az eszközöket lehet irányítani egy mobilalkalmazással vagy hangutasításokkal.

Az okosotthon nem egy új fogalom: már évtizedek óta léteznek ilyen technológiák. Azonban az utóbbi években robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés és a kereslet irántuk. Ennek oka többek között az internet elterjedése, a WiFi-s és Zigbee-s kommunikáció fejlődése, a hangfelismerés javulása és az árak csökkenése.

Az okosotthon előnyei közé tartozik:

 • A kényelem: Az okosotthon lehetővé teszi a lakóknak, hogy könnyen be- és kikapcsolják vagy szabályozzák az eszközeiket anélkül, hogy fel kellene kelniük vagy otthon lenniük. Például bekapcsolhatják a fűtést vagy a légkondicionálót útközben hazafelé vagy lefekvés előtt.
 • A biztonság: Az okosotthon segít megvédeni a lakást a betörőktől vagy a tűztől. Például értesítheti a tulajdonost vagy a hatóságokat egy mozgásérzékelő vagy egy füstérzékelő aktiválódásáról. Vagy szimulálhatja az otthonlétet úgy, hogy időzítetten fel- és lekapcsolja a világítást.
 • Az energiahatékonyság: Az okosotthon segít csökkenteni az energiafogyasztást és a költségeket. Például optimalizálhatja a fűtést vagy hűtést úgy, hogy figyelembe vegye az időjárás változásait vagy a lakók jelenlétét. Vagy lekapcsolhatja azokat az eszközöket, amelyek nem használtak.

Az okosotthon hátrányai közé tartozik:

 • A költség: Bár az árak csökkennek, még mindig drágább lehet beszerelni és karbantartani egy teljesen felszerelt okosotthont mint egy hagyományost. Ráadásul nem minden eszköz kompatibilis egymással vagy ugyanazzal az alkalmazással.
 • A biztonság: Bár az okosotthon növelheti a fizikai biztonságot, csökkentheti az adatbiztonságot. Ha nincs megfelelő védelem (pl.: erős jelszavak), akkor illetéktelenek is hozzáférhetnek az eszközeinkhez vagy információnkhoz (pl.: mikor van otthon valaki). Emellett néhány gyártó gyűjthet adatokat arról, hogyan használják a rendszereiket.

Az okosotthon tehát egy olyan technológia, amelynek számos előnye és hátránya van. A lakóknak el kell dönteniük, hogy mennyire akarják okosítani az otthonukat és milyen eszközöket választanak hozzá. Az okosotthon nem csak a jövő, hanem a jelen része is. Egyre több ember használja ki az okosotthoni lehetőségeket és élvezi az általuk nyújtott kényelmet, biztonságot és energiahatékonyságot.

[mwai_chat]

SONOFF NSPANEL PRO

Sonoff NSPanel PRO Smart vezérlőpanel, 3,95 hüvelykes, teljes LED érintőképernyős, WiFi, Bluetooth, hőmérővel, termosztáttal, Zigbee Bridge-el, fekete

A SONOFF NSPANEL PRO egy intelligens vezérlőpanel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy okosotthonukat egyszerűen és hatékonyan irányítsák. Ez a készülék a Sonoff legújabb generációs terméke, amely kifejezetten az otthoni automatizálásra és az energiahatékonyság növelésére lett tervezve.

Az NSPANEL PRO lehetővé teszi az összes Sonoff eszköz egyetlen helyről történő vezérlését, így az egyszerűbb és kényelmesebb otthoni automatizálás érdekében. Az eszköz távolról vezérelhető az Ewelink alkalmazással, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az okostelefonjukon keresztül ellenőrizzék az eszközöket bárhonnan a világon.

Az NSPANEL PRO egyszerűen telepíthető és használható. A készülék egy nagy, érintésérzékeny kijelzővel van ellátva, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és intuitívan irányítsák az otthoni automatizálást. Az eszköz képes megjeleníteni az összes csatlakoztatott Sonoff eszköz állapotát és a fogyasztott energiát, ami segíti az energiatakarékosságot és a hatékonyabb energiafelhasználást.

Az NSPANEL PRO lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy időzített műveleteket hajtsanak végre az összes Sonoff eszközön, így azok automatikusan be- és kikapcsolhatók. A készülék továbbá lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák az eszközöket az egyes napszakokra és az otthoni szokásaikhoz igazítva.

A panel egy 7 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, amelyen megjelenítheti az időjárást, a naptárat, a híreket és más hasznos információkat. A panelen akár 32 eszközt és 16 jelenetet is elmenthet és aktiválhat egyetlen koppintással1.

A SONOFF NSPANEL PRO nemcsak egy kapcsoló, hanem egy kijelző is. Támogatja a következő négy típusú kamerák hozzáadását élő megfigyeléshez: eWeLink kamera, RTSP kamera, ONVIF kamera és P2P kamera. Így bármikor megtekintheti a nappali, a garázs, a hálószoba stb. valós idejű felügyeletét a panelen.

Az NSPANEL PRO biztonságos és megbízható megoldás az otthoni automatizáláshoz. Az eszköz továbbá támogatja az Alexa és a Google Assistant hangvezérlési funkcióit, így a felhasználók egyszerűen és könnyedén vezérelhetik otthonukat hangjuk segítségével.

Az NSPANEL PRO nagyszerű választás azok számára, akik egyszerűen és hatékonyan szeretnék irányítani otthonukat és javítani az energiahatékonyságot.

TUYA rendszer bemutatása

A TUYA egy IoT (Internet of Things) platform és megoldások széles körét kínálja a felhasználóknak, amelyek segítenek az otthoni eszközök, az okosotthon készülékek és az egyéb IoT eszközök egyszerű és könnyű vezérlésében és automatizálásában.

A TUYA egy okos otthoni platform, amely lehetővé teszi, hogy az otthonodban lévő eszközöket – a világítást, a fűtést, a vezetékeket vagy az ajtókat – az interneten keresztül vezérelhesd. Ehhez mindössze egy mobilalkalmazásra és internetre van szükséged. A TUYA platform több mint 200 000 termékkel kompatibilis, így szinte bármilyen okos eszközt hozzáadhatod a rendszeredhez.

Az okos otthoni eszközök használata és iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, és a TUYA ebben az iparágban az egyik legismertebb márka. Az okos eszközök és a TUYA platformja segítségével a felhasználók vezérelhetik otthonukat egy egyszerű alkalmazáson keresztül, és az eszközök széles választéka áll rendelkezésre az otthoni biztonság és kényelem növelése érdekében.

Az otthoni eszközök iránti érdeklődés robbanásszerűen növekszik, és az okos otthonok piaca az elkövetkező években is nagy növekedést mutat. A TUYA platform és eszközök tökéletesen illeszkednek a folyamatosan változó és fejlődő igényekhez, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyedén vezéreljék otthonukat az okos eszközök segítségével.

Az okos otthoni rendszerekhez való átállás még sosem volt ilyen könnyű és egyszerű. Az otthoni eszközök integrálása a TUYA platformba számos előnnyel jár, például könnyű vezérléssel, könnyű telepítéssel és könnyű automatizálással. Az okos otthoni rendszerek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az életüket egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék, miközben növelik az otthonuk biztonságát és hatékonyságát.

A TUYA platform a felhasználóknak lehetőséget biztosít arra, hogy számos különböző okos otthoni eszközt vezéreljenek egyetlen alkalmazásból, az egyetlen alkalmazásban található funkciókkal. Az okosotthon készülékek bekapcsolása, kikapcsolása, automatizálása és időzítése mind egyszerűen és gyorsan elvégezhető.

A TUYA platform és az okos otthoni eszközök használata elősegíti az otthonok kényelmét, biztonságát és energiatakarékosságát is.

A TUYA platform előnyei közé tartozik:

Egyszerű telepítés és használat: A TUYA alkalmazás segítségével könnyen párosíthatod az eszközeidet a Wi-Fi hálózatoddal és beállíthatod őket a saját igényeid szerint. Nincs szükség külön hubra vagy gateway-re.
Széleskörű kompatibilitás: A TUYA platform támogatja az Amazon Alexa-t és a Google Assistant-t is, így hangvezérléssel is irányíthatod az eszközeidet. Emellett más okos otthoni rendszerekkel is összekapcsolható, mint például az IFTTT vagy a SmartThings.

Rugalmas testreszabhatóság: A TUYA alkalmazásban létrehozhatsz jeleneteket és automatizmusokat, amelyekkel egyszerre több eszközt vezérelhetsz egy adott feltétel alapján. Például beállíthatod, hogy ha elhagyod az otthonodat, akkor kapcsoljon le minden világítást és zárja be az ajtókat.

Biztonságos felhőszolgáltatás: A TUYA platform felhőalapú technológiát használ, amely biztosítja az adatok titkosítását és védelmét. Így bárhonnan elérheted és ellenőrizheted az eszközeidet anélkül, hogy aggódnod kellene a hackerek vagy más illetéktelenek miatt.

Ha érdekel a TUYA okos otthoni platform, akkor számos termék közül választhatsz webshopunkban. Néhány példa:

 • Okos konnektorok: Ezekkel távolról be- és kikapcsolhatod bármely elektromos készülékedet vagy mérheted az energiafogyasztásukat.
 • Okos égők: Ezekkel változtathatod meg a fényerőt vagy a színt hangulatodnak megfelelően vagy időzítheted őket napfelkeltekor vagy naplementekor.
 • Okos biztonsági rendszer: Ezekkel növelheted otthonod védelmét mozgásérzékelőkkel, ajtónyitókkal, kamerákkal vagy riasztókkal.

Ha többet szeretnél megtudni a TUYA okos otthoni platformról vagy termékeiről, látogass el a https://www.tuya.com/ weboldalra!

eWeLink rendszer bemutatása

Az eWeLink rendszer egy okosotthon-vezérlő alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról irányítsák az otthoni okoseszközeiket, például kapcsolókat, csatlakozókat, ajtó- és ablakérzékelőket és kamerákat. Az eWeLink alkalmazás egyetemes platform, így egyidejűleg képes integrálni és vezérelni a különböző okosotthon eszközöket több gyártótól is.

Az eWeLink rendszer használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Az alkalmazásnak köszönhetően az otthoni eszközök távolról vezérelhetők a felhasználók okostelefonjának segítségével. Az alkalmazás letöltése és telepítése után a felhasználóknak csak regisztrálniuk kell egy fiókot, majd hozzá kell adniuk az otthoni eszközeiket az alkalmazáshoz. Az eWeLink alkalmazás többféle nyelven elérhető, így a felhasználók számos nyelven tudnak kommunikálni az otthoni okosotthon eszközeikkel.

Az eWeLink alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy okostelefonjukon keresztül vezéreljék a csatlakozókat, kapcsolókat és egyéb okoseszközöket. Például a felhasználók bekapcsolhatják a fényeket vagy a fűtést, illetve távolról ellenőrizhetik, hogy bezártak-e az ablakok vagy az ajtók.

Az eWeLink alkalmazás azonban nem csak az okoseszközök távoli vezérlését teszi lehetővé. Az alkalmazásban számos további funkció is található, például időzítő funkció, hangvezérlés, okos értesítések és sok más. Az időzítő funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy programozzák az okoseszközök működését, például a fények automatikus be- és kikapcsolását vagy a fűtés be- és kikapcsolását.

Az eWeLink rendszerrel az okoseszközök vezérlése egyszerű és kényelmes, így nem meglepő, hogy egyre több háztartásban használják. Az eWeLink rendszer használatával a felhasználók javíthatják az otthonuk energiahatékonyságát és biztonságát is.