Ismerd meg a Shelly termékek új kompakt sorozatát!

A Shelly Mini sorozat kompakt, de rendkívül erőteljes eszközöket kínál otthonod és különböző készülékeid automatizálásához. Kicsi méretük ellenére a Shelly Mini eszközök rendkívüli funkcionalitást biztosítanak. Nézzük meg a Shelly Mini sorozat három tagját:

1. **Shelly Mini 1**: Ez az eszköz sokoldalú megoldást nyújt például garázskapu nyitásához, öntözőrendszer vezérléséhez és hasonló feladatokhoz. Egy száraz kontaktus relét tartalmaz, amely akár 8A áramot is kezelhet. Ez különféle alkalmazásokhoz teszi alkalmassá, ahol egy relékapcsolóra van szükség.

2. **Shelly Mini 1PM**: A Mini 1 funkcióit bővítve a Mini 1PM pontos energiamenedzsmentet ad hozzá kis formafaktorához. Diskrét módon elhelyezhető fénykapcsolók mögött, még akkor is, ha kevés a hely. A Mini 1PM képes mérni és vezérelni a különböző beépített készülékeket.

3. **Shelly Mini PM**: Ez az eszköz energia mérésre lett tervezve, 16A energia mérési képességgel. Különösen alkalmas olyan készülékekre, amelyek folyamatos áramot igényelnek. Ez az eszköz nem tartalmaz relét, hanem pontos energia mérést fókuszál. Költséghatékony megoldás lehet kis napelem rendszerek és más alkalmazások monitorozására.

A Shelly Mini sorozat összes eszköze rendelkezik a következő jellemzőkkel:

– **Wi-Fi és Bluetooth**: A kapcsolódási lehetőségek közé tartozik a Wi-Fi és a Bluetooth is, ami rugalmasságot nyújt a vezérlésben és az integrációban.

– **Kézi vezérlés**: Az eszközöket kézzel is vezérelheted kapcsolók segítségével (a Mini PM esetében kivétel).

– **Wi-Fi hatótávolság kiterjesztő**: Ezek az eszközök akár öt eszköz számára is működhetnek Wi-Fi hatótávolság kiterjesztőként.

– **Bluetooth Gateway**: Továbbá működhetnek Bluetooth átjáróként is, bővítve a kapcsolódási lehetőségeket.

– **JavaScript támogatás**: Az eszközök támogatják a beépített szerkesztővel való JavaScript programozást, lehetővé téve egyedi automatizálást és vezérlést.

– **WebUI, HTTP Webhooks, MQTT/S, TLS, WebSocket, REST API**: Különféle kommunikációs protokollok támogatottak, lehetővé téve a sima integrációt különböző okos otthon ökoszisztémákba és vezérlési módszerekbe.

– **Integráció**: Több mint 100 platform és szolgáltatás integrálható ezekkel az eszközökkel, növelve a kompatibilitást és a funkcionalitást.

– **Hang asszisztensek**: Az eszközök kompatibilisek az Alexa és a Google hangasszisztensekkel, lehetővé téve a hangvezérlést és az integrációt a nagyobb okos otthon rendszerekbe.

A Shelly Mini sorozat kompakt és sokoldalú megoldást kínál az otthoni automatizáláshoz, lehetővé téve a kényelmes és intelligens vezérlést.