Szaktanácsadás

Otthonautomatizálás egyszerűen és könnyen az IOTcentrum szaktanácsadás segítségével

Vegyen részt Ön is a digitális világban teljeskörűen! Napjainkban egyre több eszközünk kapja meg az „okos” jelzőt. Legyen az telefon, Tv, hűtő, óra, stb… Miért ne tehetnénk a teljes ingatlanunkat okossá? Az IOTcentrum szaktanácsadás szolgáltatásával, Önnek csak az ötleteit kell elmondani, szakértő kollégánk minden területen, legyen az műszaki, vagy kivitelezési lehetőség segítséget ad a telepítés megvalósításához.

Helyezzen dolgokat az internetre (IoT – Internet of Things) és kapcsolja össze otthonát egy helyen. Majd felügyelje és vezérelje egy kézben könnyedén és biztonságosan. Internet-kompatibilis eszközökkel könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teheti mindennapjait.

Okosotthon_IOT

Intelligens eszközök a háztartásokban

Az elmúlt évek során egyre nagyobb teret hódítanak az okos termékek, becslések szerint 2023-ra az intelligens otthoni eszközök száma meghaladja a 3 milliárdot! Különböző gyártók termékei találhatóak meg a fogyasztói piacon is. A legkeresettebb és legsikeresebb termékek között szerepel az otthoni fogyasztók között a Sonoff, Shelly, IoTec, Cerebro, Woolley, Avatto, stb okos-eszközei és kiegészítői.

Merjen álmodni, az IOTcentrum szaktanácsadás igénybevételével segítünk kialakítani okosotthonát

IOT_System

  • Nem biztos abban, hogy a megfelelő terméket választja?
  • Segítségre van szüksége, hogy a legmegfelelőbb termék kerüljön kosarába?
  • Kompatibilitási, technikai kérdése merült fel?
  • Az adott elképzelés tökéletes kivitelezéséhez keres terméket?

Szaktanácsadó, technikai kollégánk elnavigálja az IoT eszközök világában!

Szakértő hívása, levél küldése

Szakértőnk által ajánlott legkeresettebb okoseszközök

Sonoff
SONOFF  a világszerte ismert és elismert ermékek erős hardverrel, stabil működéssel és minimális hibaaránnyal, mégis okozhat problémát, ha nem rendelkezik megfelelő műszaki ismeretekkel az elképzelés kivitelezéséhez. WiFi, Zigbee, RF működési móddal, eWeLink appos hozzáféréssel
SHELLY az európai WiFi-s okosotthon termékek kis méretüknek köszönhetően beintegrálhatóak a meglévő „buta” kapcsolók és konokterek, szerelvények mögé is, így tökéletes megoldást nyújtanak utólagos okosításra. Saját felhő szolgáltatással és Shelly Cloud appal ingyenesen elérhetőek.