Fizetési módok

Online Bankkártyás fizetés – Díjmentes

(Leggyorsabb és legegyszerűbb mód a megrendelés véglegesítéséhez, teljesítéséhez. Ráadásul teljesen biztonságos és INGYENES!)

A kiválasztott termékeket bankkártyával vagy hitelkártyával is kifizetheti közvetlenül a vásárlás véglegesítésénél. Online bankkártyás fizetés történhet az OTP SimplePay, valamint a GP Webpay rendszerén keresztül. A tranzakcióról folyamatos értesítést küldünk a megadott e-mail címre.

OTP Simple

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

Online bankkártyás fizetéshez használható kártyák
  • Mastercard vagy Maestro bankkártyák
  • Visa vagy Electron bankkártyák
  • Amex bankkártyák

SimplePay Online bankártyás fizetés menete

 1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
 2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
 3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
 4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítja a rendszer az IoTcentrum webshopba.

Amennyiben Simple fizetési módot választja azzal elfogadja, hogy az Alarmdirect Kft. (1141 Budapest, Cinkotai út 97/B ) által a IOTcentrum Webáruház felhasználói adatbázisában tárolt személyes adataid átadásra kerüljenek a Simple rendszer üzemeltetője az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére.

A továbbításra kerülő adatok köre:

 • felhasználónév,
 • vezetéknév,
 • keresztnév,
 • ország,
 • telefonszám,
 • e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

További információkért kattints ide: Simple vásárlói tájékoztató

Ügyfélszolgálat: 1 366 6611, E-mail ügyfélszolgálat

A GP Webpay Online Fizetési Rendszert a Global Payments Inc. tagja, a Global Payments Europe S.R.O. fejleszti és üzemelteti.

GP Webpay Online Fizetési Rendszer: A GP Webpay internetes fizetési rendszer lehetővé teszi a Mastercard, a Visa belföldi és külföldi kártyáival történő fizetéseket. Támogatja a Google Pay
és az ApplePay digitális pénztárcát is.

Online bankkártyás fizetéshez használható kártyák/átjárók

gpweb_onlinecard

GP Webpay Online bankártyás fizetés menete

 1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a GP Webpay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
 2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
 3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
 4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítja a rendszer az IoTcentrum webshopba.

BIZTONSÁG
Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a GP Webpay biztonságosfizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez
szükséges kártya adatokat szükséges megadni. A GP Webpay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

A GP Webpay megfelel a világszerte érvényes szabványoknak, és megfelel a MasterCard SecureCode, a Verified by Visa és a SafeKey legszigorúbb biztonsági követelményeinek, amelyeket a Mastercard és a Visa kártyatársaságok határoztak meg. Ezeket a szabványokat 3DS titkosításnak nevezik, és garantálják a maximális fizetési biztonságot.

További információkért kattints ide: Globalpayments adatkezelési tájékoztató

Ügyfélszolgálat: 1 324 2248,

Utánvét / Fizetés az áru átvételekor – Személyes átvétellel telephelyünk INGYENES!

Fizetés készpénzzel vagy bankkártyával/hitelkártyával is történhet telephelyi személyes átvétel esetén. Személyes átvétel a telephelyünkön (1141 Budapest, Cinkotai út 97/B) történik. Külön díjat nem számolunk fel, ez minden esetben ingyenes.

Mennyiségi kedvezményt csak abban az esetben tudunk biztosítani, ha rendelését Ön adja le online a webshop felületén.

Utánvét / Fizetés az áru átvételekor – Futárszolgálat esetén díjköteles 298 Ft (ÁFA-val)-tól

Lehetőség van utólag készpénzes és bankkártyás fizetésre is futárszolgálat igénybevétele esetén. Azonban futárszolgálat igénybevétele alkalmával az utánvét esetén felárat kell fizetni a megrendelésre, melyet a kosárnál a megrendelés véglegesítése előtt előre kell jelölni! Ilyenkor a kiállításra kerülő számlán az utánvét díja is terhelésre kerül.
Ebben az esetben a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni a rendelés ellenértékét. A futárszolgálatnak az átvételkor készpénzben és bankkártyával is lehet fizetni. Kérjük ügyelj arra, hogy a kiszállítás időpontjában rendelkezésre álljon a megfelelő mennyiségű összeg, melyet a futárnak kell átadni.

 Fizetés banki előre utalással – Díjmentes

Az IoTcentrum Webshop lehetőséget biztosít a banki előre utalással történő fizetésre is. Ebben az esetben a rendelés végösszegét a csomag kiszállítása, illetve személyes átvétel esetén az átvétel előtt előre szükséges átutalni bankszámlánkra. Kérjük, hogy az utalás ” Közlemény/megjegyzés” rovatába tüntesse fel a rendelés azonosítóját, valamint vezeték és utónevét, hogy meg tudjuk különböztetni az utalásokat. Amint megérkezik hozzánk a csomag ellenértéke, mi e-mail-ben értesítjük, hogy mikor megy a futár, illetve mikor tudja átvenni a termékeket telephelyünkön.

Utalási információk:

Számlatulajdonos: Alarmdirect Kft.
Bankszámlaszáma: 11715007-20435947
IBAN: HU88117150072043594700000000
BIC: OTPVHUHB
Közlemény: rendelés azonosító, vásárló neve