Fizetési módok

Online Bankkártyás fizetés – Díjmentes

(Leggyorsabb és legegyszerűbb mód a megrendelés véglegesítéséhez, teljesítéséhez. Ráadásul teljesen biztonságos és INGYENES!)

A kiválasztott termékeket bankkártyával vagy hitelkártyával is kifizetheti közvetlenül a vásárlás véglegesítésénél. Online bankkártyás fizetés történhet az OTP SimplePay, valamint a Barion Paymant rendszerén keresztül. A tranzakcióról folyamatos értesítést küldünk a megadott e-mail címre.

OTP Simple

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

Online bankkártyás fizetéshez használható kártyák
  • Mastercard vagy Maestro bankkártyák
  • Visa vagy Electron bankkártyák
  • Amex bankkártyák

SimplePay Online bankártyás fizetés menete

 1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
 2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
 3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
 4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítja a rendszer az IOTcentrum webshopba.

Amennyiben Simple fizetési módot választja azzal elfogadja, hogy az Alarmdirect Kft. (1141 Budapest, Cinkotai út 97/B ) által a IOTcentrum Webáruház felhasználói adatbázisában tárolt személyes adataid átadásra kerüljenek a Simple rendszer üzemeltetője az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére.

A továbbításra kerülő adatok köre:

 • felhasználónév,
 • vezetéknév,
 • keresztnév,
 • ország,
 • telefonszám,
 • e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

További információkért kattints ide: Simple vásárlói tájékoztató

Ügyfélszolgálat: 1 366 6611, E-mail ügyfélszolgálat

barion_logo

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával, illetve előre feltöltött egyenleggel fizetni az IOT Centrum Webshopban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt áll. Az online bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elegendő megadni a bankkártya/hitelkártya számát, a lejárati dátumot, valamint a hátoldalon található CVC kódot. Továbbá egy működő e-mail-címet. Amennyiben a regisztrációt választja többé nem szükséges újra beírni a kártyaadatokat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail-cím és jelszó megadása. Nem csak kényelmes, de biztonságos is!

Online bankkártyás fizetéshez használható kártyák

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyák
  • Visa vagy Electron bankkártyák
  • Amex bankkártyák

FIZETÉS KÖNNYEDÉN BANKKÁRTYA NÉLKÜL
Amennyiben nincsen bankkártyája, fizetéshez használható az előre feltölt Barion egyenleg is. Amit átutalással vagy készpénz befizetéssel lehet feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail-cím és jelszó megadásával tud fizetni.

INGYENES
A bankkártyás fizetés a vásárló számára díjtalan. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz küldés és fogadás szintén díjtalan. A Barion egyenlegkezelésnek nincs belépési vagy havi díja.

További információkért kattints ide: Barion adatkezelési tájékoztató

Ügyfélszolgálat: 1 489 9100, E-mail ügyfélszolgálat

 

Utánvét / Fizetés az áru átvételekor – Személyes átvétellel telephelyünk INGYENES!

Fizetés készpénzzel vagy bankkártyával/hitelkártyával is történhet telephelyi személyes átvétel esetén. Személyes átvétel a telephelyünkön (1141 Budapest, Cinkotai út 97/B) történik. Külön díjat nem számolunk fel, ez minden esetben ingyenes.

Utánvét / Fizetés az áru átvételekor – Futárszolgálat esetén díjköteles 298 Ft (ÁFA-val)-tól

Lehetőség van utólag készpénzes és bankkártyás fizetésre is futárszolgálat igénybevétele esetén. Azonban futárszolgálat igénybevétele alkalmával az utánvét esetén felárat kell fizetni a megrendelésre, melyet a kosárnál a megrendelés véglegesítése előtt előre kell jelölni! Ilyenkor a kiállításra kerülő számlán az utánvét díja is terhelésre kerül.
Ebben az esetben a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni a rendelés ellenértékét. A futárszolgálatnak az átvételkor készpénzben és bankkártyával is lehet fizetni. Kérjük ügyelj arra, hogy a kiszállítás időpontjában rendelkezésre álljon a megfelelő mennyiségű összeg, melyet a futárnak kell átadni.

 Fizetés banki előre utalással – Díjmentes

Az IOTcentrum Webshop lehetőséget biztosít a banki előre utalással történő fizetésre is. Ebben az esetben a rendelés végösszegét a csomag kiszállítása, illetve személyes átvétel esetén az átvétel előtt előre szükséges átutalni bankszámlánkra. Kérjük, hogy az utalás ” Közlemény/megjegyzés” rovatába tüntesse fel a rendelés azonosítóját, valamint vezeték és utónevét, hogy meg tudjuk különböztetni az utalásokat. Amint megérkezik hozzánk a csomag ellenértéke, mi e-mail-ben értesítjük, hogy mikor megy a futár, illetve mikor tudja átvenni a termékeket telephelyünkön.

Utalási információk:

Számlatulajdonos: Alarmdirect Kft.
Bankszámlaszáma: 11715007-21531053
IBAN: HU02117150072153105300000000
BIC: OTPVHUHB
Közlemény: rendelés azonosító, vásárló neve