Sonoff NSPanel PRO Smart vezérlőpanel, 3,95 hüvelykes, teljes LED érintőképernyős, WiFi, Bluetooth, hőmérővel, termosztáttal, Zigbee Bridge-el, fekete

34 685 Ft

A SONOFF 2023. elején megjelenő terméke, a Sonoff NSPanel Pro nem más, mint egy érintőképernyős okosotthon vezérlőpanel. Világítás, kapcsolók, fűtőtestek, konnektorok, szinte minden eWeLink okoseszköz vezérelhető lesz róla.

Az új firmware tartalmazza a magyar menüt!

Az NSPanel Pro azonban több, mint egy kis fali érintős tablet, hiszen beépített szabványos Zigbee 3.0 bridge funkciót is tartalmaz, azaz Zigbee átjáróként is használhatjuk. Kompatibilis a Philips Hue Zigbee izzókkal és az IKEA Zigbee izzókkal is. Az 1.5.4 firmware verziótól eWeLink-Remote (Bluetooth hub) funkció is kerül bele, így ha vezetéknélküli eWeLink-Remote (Bluetooth) kapcsolókat párosítunk vele, akkor más eWeLink eszközöket is kapcsolhatunk a segítségével.

Támogatja az eWeLink kamerák hozzáadását és azok élő képének a megjelenítését is, valamint két NSPanel Pro között kaputelefon, vagy szobák közötti intercom hívás is létrehozható.

Home Assistant kompatibilis. Firmware update-el 2023 Q4-ben Matter kompatibilitást is kap majd.

Ez az antracit szürke keretes verzió.

usechatgpt init success

Készleten

Cikkszám: 6920075778045 Kategória: Címkék: ,
✅ Raktáron >> átvételi dátumok:
Személyes átvétel: Azonnal átvehető megrendelés után
Házhoszállítás: 2024.06.21 és 2024.06.27 között